Apotek

Bygg upp ditt eget apotek med småskaligt producerade, rena, växtbaserade läkeprodukter! Se sortiment genom att klicka på länkarna nedan. Det går bra att beställa enskilda produkter från sortimentlistorna eller teckna en fyra årstiders prenumeration!  Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Växthusets årssortiment 2018

Växthusets sommarsortiment 2018

Växthusets vintersortiment 2017

Fyra årstiders prenumeration

Välkommen att teckna en prenumeration på Växthusets fyra årstiders sortiment  och prova tinkturer på egenodlade örter som Röd solhatt, Vänderot, Malört, Koriander, Gingko mfl. Blomsteressenser på Vitsippa, Johannesört,  Läkemalva mfl;  Terapeutiska parfymoljor och badsalt på  blandningar av högklassiga eteriska oljor; Honung med örtutdrag, ovanliga frösådda plantor och mycket mer.. Låt dig överraskas och skämmas bort av ett paket växtmagi  i din brevlåda en gång i kvartalet och stöd samtidigt utvecklingen av denna småskaliga holistiska verksamhet till en kostnad av 320:-/säsong.

Varje säsongspaket innehåller 2-3 produkter från Växthuset och motsvarar en rabatt på c:a 20% på ordinarie pris. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Beställ här